سریع ترین آسانسور های جهان
صنعت آسانسور

سریعترین آسانسورهای جهان

سریعترین آسانسورهای جهان

 

پیشرفت در ساخت و ساز، همچنان موجب شده است که آسمان خراش ها به ارتفاعات جدید و شگفت انگیزی دست پیدا کنند ، اما وجود این فناوری یعنی سیستم آسانسور است که این امکان را فراهم نموده است . قبل از معرفی آسانسورها به جهان ، ارتفاع ساختمانها به ۸-۹ طبقه محدود می شد. با ورود آسانسورها ساخت سازه هایی با بیش از ۱۰۰ طبقه امکان پذیر شده است . در اینجا سریعترین آسانسورهایی که در برخی از بلندترین سازه های جهان نصب شده اند را ، آورده ایم:

• برج جین مائو در شانگهای

 

این آسانسور که در برج جین مائو در شانگهای واقع شده است ، قادر است با سرعت ۳۲ کیلومتر در ساعت یا ۲۰ مایل در ساعت حرکت کند . ارتفاع برج ۴۲۱ متر است و حرکت این آسانسور از زمین تا بالا حدود ۴۶ ثانیه طول می کشد . این آسانسور توسط میتسوبیشی ساخته شده و در مجموع ۱۳۰ دستگاه بالابر از جمله ۲ آسانسور سریع السیر در زیرزمین ، در این برج کار می کنند.

• ساختمان Sunshine 60 در توکیو

 

این بالابر که در ساختمان Sunshine 60 در ژاپن واقع شده نیز توسط شرکت میتسوبیشی الکتریک ساخته شده است . این ساختمان ۲۴۰ متر طول دارد و حرکت این آسانسور از پایین ترین نقطه به بالاترین نقطه آن حدود ۲۴ ثانیه طول می کشد . سرعت این آسانسور ۳۵ کیلومتر در ساعت (یا ۲۲ مایل در ساعت) است . اگر هوا صاف و تمیز باشد ، بازدیدکنندگان می توانند (تقریباً) ۶۲ مایل را از بالای این ساختمان ببینند .

• مرکز جان هنکاک در شیکاگو

 

این بالابر اوتیس نصب شده در مرکز جان هانکوک قادر است با بالاترین سرعت ۳۳ کیلومتر در ساعت (یا ۲۰.۵ مایل در ساعت) در ۳۸ ثانیه از پایین به بالا حرکت کند. این مرکز ۴۵۷ متر طول دارد ، و اگر گردشگران ترجیح دهند از آسانسور استفاده نکنند ، باید از لابی تا پشته را با طی کردن حدود (۱۶۳۲ پله) برای رسیدن به رصدخانه بالا بروند .

• برج شاخص یوکوهاما در یوکوهامای ژاپن

 

این برج واقع در ژاپن ۲۹۶ متر طول و ۷۹ آسانسور دارد ، از جمله یک آسانسور سریع السیر که قادر است با حداکثر سرعت ۴۵ کیلومتر در ساعت (یا ۲۸ مایل در ساعت) حرکت کند . برای این بالابر تولید شده توسط میتسوبیشی ، تقریباً ۲۴ ثانیه طول می کشد فاصله بین زمین تا بالای ساختمان را طی کند .

• تایپه ۱۰۱ در تایوان

 

این ساختمان ۵۰۸ متر ارتفاع دارد و هزینه هر دو آسانسور پرسرعت آن تقریباً ۱.۵ میلیارد پوند است . این بالابرها ، تولید شده توسط توشیبا ، قادر به حرکت با حداکثر سرعت ۶۱ کیلومتر در ساعت (یا ۳۷.۷ مایل در ساعت) هستند و می توانند در عرض ۳۰ ثانیه از زمین تا انتهای ساختمان حرکت کنند .

• برج خلیفه در دبی

 

بلندترین ساختمان جهان ، برج خلیفه ، دارای یکی از سریعترین آسانسورهای جهان است. این آسانسور قادر است با حداکثر سرعت ۳۶ کیلومتر در ساعت (یا ۲۲.۵ مایل در ساعت) حرکت کند . مهندسانی که در طراحی آن کار می کردند ، ابتدا در فکر نصب آسانسورهای سه طبقه ، برای اولین بار در جهان بودند . با این حال ، آنها بعداً برنامه خود را تغییر دادند و به جای آن آسانسورهای دو طبقه نصب كردند كه ظرفیت حمل ۱۲ تا ۱۴ نفر در هر كابین را دارند .

• برج شانگهای در شانگهای چین

 

برج شانگهای دومین ساختمان بلند جهان است و آسانسور آن ، NexWay ، یکی از سریعترین آسانسورهای جهان است. با حداکثر سرعت ۷۳.۸ کیلومتر در ساعت (یا ۴۵.۹ مایل در ساعت) حرکت می کند. این آسانسور هم توسط شرکت میتسوبیشی الکتریک تولید شده و قادر است ۱۲۱ طبقه از برج ۶۳۲ متری را در ۵۳ ثانیه طی کند.

• برج جهانی لوته در سئول

 

سریعترین آسانسور جهان در برج جهانی Lotte در سئول ، کره جنوبی نصب شده است . ارتفاع این برج ۵۵۵ متر (۱۸۲۰ فوت) است در حالی که آسانسور دو طبقه آن ، معروف به Sky Shuttle ، به ارتفاع ۴۹۶ متر (۱۶۲۷ فوت) است. این بالابر که توسط شرکت آسانسور اوتیس ساخته شده است ، قادر است فقط در عرض یک دقیقه از زیرزمین ساختمان به طبقه ۱۲۱ خود برسد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *